Wouter Jonker

Wouter Jonker, directeur ToDent

“Mijn favoriete ToDent-product is de Scaling Tip voor tandsteenverwijdering van implantaten."

"Tandsteen verwijderen van implantaten is een bekend probleem. Metaal op metaal krast en zorgt voor nog meer tandsteen. We hoorden dit heel regelmatig van onze klanten, dus gingen we ermee aan de slag. In de ruimtevaart is het niets nieuws. Daar werken ze met materialen die een extreem lage wrijving kennen. Diamantachtig carbon (DLC) is er één van. In de tandheelkunde bestond het echter nog niet en daar hebben wij verandering in gebracht. Wij verwerkten het DLC op een bestaande Scaling Tip, waardoor het in gebruik wrijft als een rubbertje over ijs. Zonder te krassen. Ideaal dus om tandsteen te verwijderen van een implantaat. Op deze manier een bestaand product verbeteren vind ik heel leuk. En dat je dan vervolgens tegen je klant kunt zeggen: ‘We hebben geluisterd, onderzocht, ontwikkeld en opgelost!’ Dat vind ik geweldig.”

Jeroen Jonker

Jeroen Jonker, directeur ToDent

“Bij ToDent draait alles om een goede band met de mensen met wie je werkt."

"Dit gaat natuurlijk over de band met de collega’s op de werkvloer, de band met de mensen van onze productiekanalen, maar vooral ook over de band die we hebben met onze klanten. Ik hou van informeel, positief en gezellig. Dat gezegd hebbende, kun je waarschijnlijk al proeven wat voor mij de ideale afspraak is. Dat is een afspraak met die drie ingrediënten. Die ingrediënten creëren namelijk een sfeer van vertrouwen in plaats van een opdringerige verkoopsfeer. Het draait er wat mij betreft namelijk helemaal niet om dat elke cent bij ons wordt uitgegeven. Het draait er om dat mensen producten bij ons aanschaffen die hen echt dienen. Is dit niet het geval, dan lever ik liever niet. Daarnaast is het mijn bedoeling om mensen te verrassen met mijn benadering. Met andere woorden, ik doe er alles aan om iets extra’s te bieden. Ik wil namelijk niet dat mensen tevreden zijn met ToDent, ik wil dat mensen super enthousiast zijn en echt blij worden van ons.”

Carlijn de Zwart

Carlijn de Zwart, office manager

“In 2020 ben ik bij ToDent begonnen als office manager."

"Ik ben verantwoordelijk voor onder andere telefoon- en e-mailverkeer. Ik ben dus het eerste aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt! Waar ik blij van word is een goede service verlenen, van bestelling tot levering, zodat onze klanten met een tevreden gevoel bij ToDent terugkomen. De veelzijdigheid van mijn taak als Officemanager vind ik leuk. Dus niet alleen eerste aanspreekpunt zijn en uw bestelling aannemen, maar ook zorg dragen dat uw bestelling door mij persoonlijk ingepakt en verzonden wordt.

Charlotte Melis

Charlotte Melis, medewerker buitendienst

“Het ToDent-product dat ik het leukst vind om te verkopen is de Nitril Excellent handschoen."

"Een veelgehoorde klacht uit de tandartspraktijk is dat latex handschoenen een allergische reactie kan veroorzaken met pijnlijke handen tot gevolg. Ook kan de patiënt last hebben van allergie. Het alternatief, nitril handschoenen, vinden tandartsen vaak te dik en stug of juist te dun en scheurbaar. Wij hebben na lang zoeken en uitgebreid testen dé ideale nitril handschoen ontworpen. Deze handschoen voelt als een tweede huid. Hij is niet alleen super elastisch, maar je trekt hem ook makkelijk aan en uit. Wel zo fijn als je je bedenkt dat tandartsen bijna elk kwartier van handschoen wisselen.”

Tessa Koudijs

Tessa Koudijs, art director

“Ik ben bij mijn ontwerpproces altijd op zoek naar de knipoog in het design."

"ToDent is een merk dat staat voor kwaliteit, maar ook voor een glimlach. Het is een soort puzzel om deze beide eigenschappen in een verpakking of marketingcampagne terug te laten komen. Zelf vind ik het goed gelukt bij de designs voor de handschoenen en mondmaskers: ik heb bij het ontwerpen ervan in mijn achterhoofd gehouden dat deze producten veel gebruikt worden en vaak ook prominent in beeld zijn bij een praktijk. Functionaliteit staat voorop, maar het oog wil ook wat, dus ze moesten er ook fraai uitzien. Hierbij vielen alle puzzelstukjes op zijn plek: ik krijg altijd weer een glimlach op mijn gezicht als ik ze zie. Mijn favoriet? De roze mondmaskers, de ToDent Pinkies. Die zou ik zo thuis neerzetten ..."
www.tkcd.nl